wtorek, 6 stycznia 2015

Udka kurczaka faszerowane fetą i papryką oraz test szamponu borowinowego


Zaczniemy tradycyjnie, czyli od przepisu, skończymy zaś recenzją. A już od jutra więcej treści, zdjęć i wpisów. Czyli wszystkiego. Takie noworoczne postanowienie.

Udka kurczaka faszerowane fetą i papryką

  • 2 filety z udek kurczaka
  • łyżeczka bazylii
  • 50 g fety
  • pół papryki
  • olej
  • szcz pieprzu



Udka dzielimy na dwie części. Następnie nacinamy cienkim nożem tak by powstała kieszonka, ale nie przecinamy mięsa. Wkładamy do środka małą łyżeczką fetą oraz naprzemiennie pokrojoną w plasterki paprykę. Kurczaka kładziemy na posmarowanej olejem blaszce lub naczyniu żaroodpornym.Dodajemy resztę papryki którą nie włożyliśmy do środka. Polewamy delikatnie olejem. Posypujemy ziołami i pieprzem. Pieczemy przez 30 m w piekarniku rozgrzanym do 200 st.


Kolejna, i w tym momencie ostatnia, recenzja z BingoSpa. Tym razem mowa o szamponie borowinowym i 7 ziół.
Zaczynając od początku, czyli od opakowania. Muszę przyznać, że szampon ślicznie się prezentuje, ma uroczy czerwony kolor, a buteleczka jest bardzo praktyczna w użyciu.
Jeśli chodzi o zapach, jest miły, lekko owocowy, lekko ziołowy, orzeźwiający. Ponieważ na co dzień wolę słodkie aromaty, taki szampon to przyjemna odmiana.

Najważniejsze, czyli skuteczność. Szampon bardzo ładnie myje włosy i oczyszcza skórę głowy. Idealne dla czupryny ze skłonnością do przetłuszczania. Włosy nie są ani tłuste, ani przesuszone. Szampon ładnie się pieni i pozostawia na włosach przyjemny zapach.
Bardzo dobry produkt. Polecam.

0 komentarze:

Prześlij komentarz

Serdecznie dziękuję za komentarz :) Zapraszam ponownie!

Tu mnie znajdziesz

Copyright © 2015 Przepisy i książki na widelcu
| Distributed By Gooyaabi Templates