piątek, 28 lutego 2014

Sałatka szparagowa

Coś lekkiego, bardzo zdrowego, do obiadu, na śniadanie :) Zawsze!

Sałatka szparagowa

SKŁADNIKI:


szparagi - 200 g
sałata - 1 garść
pomidor suszony - 5 szt.
eko oliwa - 4 łyżki
papryka - 1,2 szt.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

KROK 1: Szparagi obieram i gotuję do miękkości. Następnie kroję w plasterki. Łączę z umytą sałatą.
Paprykę oraz pomidory kroje w kostkę. Dodaję do sałaty.
Całość polewam oliwą. Mieszam.
Drugie śniadanie w pracy

0 komentarze:

Prześlij komentarz

Serdecznie dziękuję za komentarz :) Zapraszam ponownie!

Tu mnie znajdziesz

Copyright © 2015 Przepisy i książki na widelcu
| Distributed By Gooyaabi Templates