niedziela, 2 listopada 2014

Gofry żytne-pszenne z dżemem oraz jak promować blog na FB?

Tak wiem. Nie odpisuję, nie komentuję i nie dodaję. PRZEPRASZAM. Nie mam czasu. Wbrew moim oczekiwaniom prace nie piszą się same. Ale że już jestem bliżej końca niż początku (w obu) to nie mogę skupić się na niczym innym. Dziś więc szybkie nadrabianie czasu!

  •  3 jaka 
  • 1,5 szkl mąki żytniej 
  • 1,5 szkl mąki pszennej łyżeczka proszku do pieczenia 
  • łyżka cukru 
  • szkl oleju 
  • 3 szkl mleka 

posypka:

  • garść tartych orzechów 
  • dżem jabłkowy 
  • łyżka suszonej żurawiny 
  • łyżka kokosu 


 Oddzielamy białka i ubijamy je na sztywną pianę. Do miski nasypujemy mąkę, proszek i cukier. Dodajemy mokre składniki,mieszamy. Dodajemy łyżką ubite białko. Delikatnie mieszamy. Rozgrzewamy gofrownicę, smarujemy masłem, nalewamy ciasto. Gofry smarujemy dżemem, posypujemy orzechami, żurawiną, kokosem. Smacznego.


Kolejny temat, promocja na FB. Jak dla mnie trzeba mieć czas, nie można od tak pozostawić losu naszego konta i nie robić z tym nic. Brak konsekwencji odbije się na naszych fanach, a raczej ich braku. Temat rzeka. Stanowił jeden rozdział mojej pracy licencjackiej. Wracam jednak do pisania a prawie karnym, a Was zostawiam z namiarami na świetny artykuł: http://poznanhotline.pl/index.php/newsy/item/116-jak-promowac-firme-na-facebooku Tu znajdziecie wiele praktycznych wskazówek, jak promować się na FB.
Do przeczytania!

2 komentarze:

  1. gofry zawsze kojarzą mi się z latem i wakacjami!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Mi też :) Dlatego tak chętnie przygotowuję je też w inne pory roku, żeby przypomnieć sobie ten klimat :)

      Usuń

Serdecznie dziękuję za komentarz :) Zapraszam ponownie!

Tu mnie znajdziesz

Copyright © 2015 Przepisy i książki na widelcu
| Distributed By Gooyaabi Templates