poniedziałek, 29 lipca 2013

Bakaliowa kolacja

Domowy dżem zrobiony, czas na moją ulubiona kolację. Dzięki współpracy z kresto mogę się nią cieszyć o wiele częściej niż wcześniej. Nie wymaga wielu starań, a dostarcza masę przyjemności smakowych.
Co nam potrzeba?

  • Pół dużego jogurtu
  • 2 morele
  • łyżeczka startych migdałów
  • 2 łyżki dżemu porzeczkowego
  • 2 łyżeczki rodzynek
  • 2 łyżeczki żurawiny
  • 1 łyżeczka słonecznika
  • oraz 2 łyżki dowolnych płatków lub otrębów


Zmiksować, zajadać :)

0 komentarze:

Prześlij komentarz

Serdecznie dziękuję za komentarz :) Zapraszam ponownie!

Tu mnie znajdziesz

Copyright © 2015 Przepisy i książki na widelcu
| Distributed By Gooyaabi Templates